Оцет медовий яблучний
Яблучний оцет домашнього виробництва виготовлений з чистого яблучного соку та меду з власної пасіки, без додавання води, без додавання цукру. Сік отриманий з яблук сорту Скіфське золото, які не оброблялись пестицидами і виросли в мальовничому куточку Волинської області, де багато лісів, озер, боліт, де чисте повітря і немає шкідливих виробництв.
Яблучний оцет не фільтрований, має гарний солом’янистий колір і міцність до 10 процентів. Використовується в кулінарії, для оздоровлення організму, для покращення травлення, схуднення, можна використовувати в косметології.
Так як сік не проходив термічної обробки, то в оцті збереглися всі вітаміни, мінеральні солі, кислоти, які є в яблуках. У процесі бродіння оцет збагатився ферментами і новими кислотами.
Наведу один з рецептів, який легко приготувати: на склянку води (100 г) додати 1-2 чайні ложки оцту і розчинити одну меду, оцет не повинен відчуватися на язиці. Такий напій корисно вживати перед прийомом їжі та після нього, при печії, відрижці, здутті живота. Покращення відбувається вже в перший день. Такий вітамінізований напій має приємний смак, його можна вживати і як десертний напій замість газованих куплених напоїв, цей, повірте, набагато корисніший.
Ціна — 80грн за 1 літр, купуйте і вживайте на здоров’я. Порядність гарантую.